sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Week 16: Thunder!!

Tällä viikolla on ukkostanut. Ja paljon. Joka päivä vähintään kaks kunnon myräkkää ja vettä on tietenkin tullut sen mukaisesti. Ulkokenttä on ollut käyttökelvoton useamman päivän ja juuri kun se ehti kuivata tarpeeksi, niin johan tuli lisää vettä. Alkavalla viikolla pitäisi ma ja ti järjestää trail ja horsemanship -klinikka Anna Limmerin kanssa, mutta saas nähä.. Onhan täällä siis tietty vielä pikkukenttä ja maneesi, joissa voi ratsastaa, mutta tällä hetkellä vettä tulee taas sen verran, että ei varmaan oo kenttä huomenna tarpeeksi kuiva. No, katsellaan.

Muutenkin tää viikko on ollut aika outo, mutta loppujen lopuksi ihan positiivinen. Jännitettä on tosin ollut ilmassa myös sosiaalisesti, mutta tässä pitkän pohdinnan jälkeen oon päättänyt, etten anna sen enää häiritä. Yritän hoitaa mun loppuajan täällä mahdollisimman hyvin, tapahtu mitä tapahtu. Ja oikeestaan tällä "kaikki on semisti aika sama" -asenteella elämä on vähän helpompaa, kun ei ite ota kaikesta jäätävää stressiä. Tulevaisuuden kannalta elämä vaikuttaa kuitenkin aika valoistalta. :) Lisäinfoa sitten kun kaikki on varmistunut, mutta mulla on hyvä fiilis. 

Jotenki on niin outoa olla 25-vuotias ja jumissa jollain tilalla. Sama ongelmahan tavallaan oli Jenkeissä viime vuonna, kun tilan puolesta ei ollut autoa käytössä, mutta käytiin silti sitten tyttöjen kanssa aina säännöllisest jossain. Tällä hetkellä mulla ei oo varaa ostaa, saatika ylläpitää autoa, tilan puolesta ei ole kulkupeliä ja täältä ei pääse edes läheiseen kaupunkiin kauppaan bussilla, ilman että täytyy vaihtaa bussia useampaan otteeseen. Nojoo, jossain vaiheessa kun pää hajoo tarpeeksi, ni sitä varmaan vaikka kävelee 10 kilsan päähän. ;) Tilalle hankittiin tosin tällä viikolla auto mun tarkkeja varten, mutta se on joku vanha Corsa, ei katsastettu, joten sitäkään ei voi ottaa. Mut se on mun peltosorsa. ;) Ja on huomattavasti paljon mukavampi ajettava, kuin Multicar. Jarrutki oikeen on! Ja pyyhkijät. Pientä luxusta elämään.
 
Ensi viikolla torstaina lähdetää sitten kohti Lübbeniä taas kisoihin. Mun työnkuva tulee olee taas perus kisahoitajan hommaa: satulointia, tarhojen rakentamista, siivoamista, hevosten hoitoa/ruokkimista, valmentajan juottamista jnejnejne. Hmmh. Semisti oon skeptinen, kuinka nuo neljä päivää tulee sujumaan, mutta täytyy vaan muistaa pakata kaikki on semisti aika sama -asenne mukaan, ni eiköhän taas kunnialla päästä kotia asti. 
 
Seuraavaan kertaan. :)
 
The "new" Corsa! © Viola Nowak
So the weather has been really tricky the whole week. We've had a LOT of thunderstorms this week. Like at least two a day. And of course it's been raining a lot too. Our riding arena has been out of use for days and there should be a two-day trail and horsemanship clinic with Anna Limmer starting tomorrow. Luckily we still have the inside arena and the small arena that can be used for the clinic.
 
This week has been somehow weird, but still positive and actually pretty relaxed. I've decided to try to stress less about stuff and it seems to work out. And I must say the future seems bright too. I'll tell more, when things are sertain, but I have a good feeling about things. 
 
I've been feeling a little bit stuck lately. As I can't afford a car right now, I'm not really mobile. And that's really weird for me, as I've been going everywhere on my own since I was 15. Even getting to the nearest town by bus takes a lot of time and you need to change lines. But I guess even that won't be a problem when you feel stuck enough. ;) But hey, I got a "new" car this week. It's mainly used for my rounds, as it's waaaaay better to drive as the Multicar But as it isn't registered, I can only drive it around the ranch. 
 
Next Thrusday we head off to Lübben for 4 days to a show. I'm sure our team will have a lot of success again. My job will be mainly taking care of our horses, saddling up, feeding, cleaning etc. So basic groom things I suppose. We'll see how it goes.

But until next time. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti