sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Week 15: Girls, Berlin and more babies.

“There is nothing better than a friend, unless it is a friend with chocolate.”
― Linda Grayson


... or a beer. ;) Lauantaina tosiaan suuntasin kohti Ludwigsfelden juna-asemaa ja sieltä junalla kohti Berliiniä. Pienimuotoinen DSH-reunion oli tiedossa, sillä treffasin Annaa ja Liisaa TODELLA pitkästä aikaa. Laitettiin Annan luona ruokaa, juotiin muutama olut ja sitten lähdettiin kävellen kiertämään naapurustoa. Istuttiin sillalla ja katseltiin auringonlaskua ja sitten mentiin terassille vielä nauttimaan muutama lasillinen. Tänään aamupäivällä nautittiin vielä piiiitkästä brunchista, ennen kuin suuntaisin takaisin kohti Sputista. Olipas aivan huippua, kiitos!! :)

Töiden puolesta tää viikko oli aika tappo. Todella pitkiä ja hektisiä päiviä.. Ei niinkään nyt johtuen valmennksesta, mutta jotenkin tuntuu, että mun täytyis olla joka puolella samaan aikaan tekemässä jotain tai auttamassa jotakuta. Samaan syssyyn sitten Bunny alkoi torstaina näyttää varsomisen ensimerkkejä, joten nukuin sitten traikussa to-pe välisen yön ja pidin varsavahtia. No, Bunny päätti pitää meitä vielä muutaman päivän jännityksessä, sillä terve tammavarsa syntyi sitten vasta la-su välisenä yönä. 

Maanantaina mulla oli taas Gundulan kanssa työpäivä. Käsiteltiin paljon hevosten luontaista vinoutta, miten sen voi havaita ja miten se vaikuttaa treeniin. Mielenkiintoista!! Tiistaina pääsinkin sitten siirtämään teorian kunnolla käytäntöön, kun pidin pitkästä aikaa ratsastustunnin mun tällä hetkellä ainoolle oppilaalle. Hän sen kiteytti tunnin päätteeksi aika hyvin: "Täähän toimii, mutta on ihan sikavaikeeta!" Niinhän se on. 

Täällä tilanne on muuten aika sama, kuin aikaisemminki. Mikään ei ole niin pysyvää, kuin muutos, ja muutos tuo ihmisistä valitettavan usein vähän huonoja puolia esiin. Tunnelma tallilla on siis tällä hetkellä aika outo ja painostava. Inan lähtö laukaisi tavallaan aika monta lumivyöryä, joita nyt sitten yritetään hillitä jotenkin. Asiakkaiden on vaikea sopeutua tiettyihin muutoksiin ja kaikki on vähän sekavaa.. No, katsellaan, kaipa se tästä ajan kanssa rauhottuu. Tällasta. Seuraavaan kertaan!

Spending a night out in Berlin!
Funny Bunny Whiz (Conquistador Whiz x Rooster Bunny)
Funny Bunny Whiz (Conquistador Whiz x Rooster Bunny)
 So on Saturday I headed off to Berlin by train to see my high school friends. It has been REALLY long since we've seen each other so it was really good to spent some time with Anna and Liisa. First we cooked a little bit at Anna's, enjoyed a few beers and then walked around the neighbourhood, watched the sun go down and had some more drinks. On Sunday we had delicious brunch before I headed back to Sputendorf. I had a good time, thanks girls! :)

Workwise this week has been kinda crazy. Or it has felt like it. My actual job, that is assisting the trainer, hasn't been different, but I've had all these other small things filling my day. On Thursday Bunny started showing signs about foaling so I spent the following night in the trailer and held foal watch. Well, Bunny decided to keep us waiting, but finally early Sunday morning she had a healthy filly called Funny Bunny Whiz.  

On Monday I spent my day with Gundula again. We discussed a lot the one-sideness in horses, how to see that and how it influences training. Interesting!! On Tuesday I got to put this theory in practise as  I held a riding lesson. My student summarized it pretty good: "This stuff works but it's really hard!" Well, that is true. 

Other than that, everything's pretty much the same. Things are still finding their places and people are getting used to the changes that have come up since Ina left. But I guess that's normal and everything will get sorted out. So, until next time! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti